Skip to main content
Hírek 2015Vásár 2015

Art Market Budapest 2015

2015. október 8-11.
Stand: G300
Millenáris, Budapest

A Várfok Galéria örömmel tudatja Önökkel, hogy idén is részt vesz az Art Market Budapesten, méghozzá az ArtGalleries, az ArtPhoto és a sCulture szekciókban egyaránt.

A Várfok Galéria mint az egyik legelső, kortárs, magyar magángaléria idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, s miképpen az idei év eddigi programjait is, az idei Art Market Budapesten való megjelenésünket is ez az ünnepi hangulat fogja meghatározni. A 75 m2-es, elsősorban a festészetre koncentráló standunkon, valamint az ArtPhoto szekcióban lévő fotóstandon igazi különlegességekkel készülünk: állandó művészkörünk tagjainak legújabb alkotásai mellett emblematikus, művészettörténeti fontosságú műveket vonultatunk fel. A látogatók többek között megtekinthetik a nemzetközileg ismert és elismert, a New York-i Gagosian Gallery-ben is kiállító Françoise Gilot Magyarországon eddig még sosem látható lebegő vásznát, Nádler István egyik legújabb alkotását, Mulasics László enkausztikával készített kompozícióját, valamint Korniss Péter emblematikus vintage fotográfiáit és Czigány Ákos eddig csak Németországban kiállított legújabb sorozatának darabjait is. A szoborszekcióban pedig Kazi Roland fiatal képzőművész Váltott gyermek című szobra kerül bemutatásra.

Az Art Market Budapest 2015. október 8-11 (csütörtök-vasárnap), 11-20 óra között tart nyitva (pénteken 11-22 óra között) a Millenárison. Minden kedves látogatót sok szeretettel várunk a Várfok Galéria G300-as és P202-es számú standjainál.

Kiállító művészek: aatoth franyo, Françoise Gilot, Győrffy László, Martin C. Herbst, Herman Levente, Hollós Ádám, El Kazovszkij, Jovanovics Tamás, Keserü Károly, Mulasics László, Nádler István, Rozsda Endre, Szirtes János, Ujházi Péter.

A fotószekcióban kiállított művészek: Czigány Ákos, Korniss Péter, Misetics Mátyás.

Varfok

Author Varfok

More posts by Varfok