Skip to main content
Hírek 2022Vásárok 2022

Art Market Budapest 2022

2022. október 6. – 9.
Standszám: G1001

A Várfok Galéria örömmel tudatja Önökkel, hogy idén is részt vesz az Art Market Budapest 2022 kortárs képzőművészeti vásáron, az Art Galleries szekcióban.
A Várfok Galéria G1001-es számú standjának fénypontja egy különleges válogatás lesz a 101 éves Françoise Gilot műveiből. A világhírű művész és a budapesti Várfok Galéria közötti kapcsolat Gilot jó barátjának, a magyar származású szürrealista festőnek, Rozsda Endrének köszönhetően jött létre, akinek a művei szintén megtekinthetőek lesznek a standon.
A két nemzetközileg is elismer festő-óriás mellett a Várfok Galéria állandó művészkörének kiemelt alkotói is helyet kapnak. A kortárs magyar művészeti színtér olyan ikonikus alakjainak legújabb vagy művészettörténeti fontosságú alkotásai kerülnek kiállításra, mint például Szirtes János, Mulasics László, Ujházi Péter vagy franyo aatoth.
A fiatal generációt három, bravúros technikájú művész képviseli: Nemes Anna rendkívül érzékeny, felfénylő aktjai, Orr Máté legújabb, szürreális, barokkos kompozíciói, valamint Gaál Kata egyedi kollázs- és montázsképei is bemutatásra kerülnek.
A festészet mellett a fotográfia is képviselteti magát Korniss Péter és Czigány Ákos alkotásaival.

Kiállító művészek: franyo AATOTH, CZIGÁNY Ákos, Françoise GILOT, GAÁL Kata, GYŐRFFY László, HERMAN Levente, KESERÜ Károly, KORNISS Péter, MULASICS László, NEMES Anna, ORR Máté, RÁCMOLNÁR Sándor, ROZSDA Endre, SZIRTES János, SZOTYORY László, UJHÁZI Péter, VÁRADY Róbert

Az Art Market Budapest 2022. október 6-9 (csütörtök-vasárnap) tart nyitva – csütörtökön és szombaton 11-19 óra között, pénteken 11-21 óra között, vasárnap pedig 11-19 óra között – a Bálna Budapestben.

Minden kedves látogatót sok szeretettel várunk a Várfok Galéria G1001-es számú standnál.

A vásár a csütörtöki napon látogatható ingyenesen. A péntek, szombat és vasárnapi napokra jegyeiket az Art Market Budapest weboldalán és a helyszínen tudják megvásárolni.

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY A VÁRFOK GALÉRIA A VÁSÁR IDEJE ALATT ZÁRVA TART!

Varfok

Author Varfok

More posts by Varfok